Bias Quality Care in het kort..

Bias Quality Care is gespecialiseerd in het leveren van zorg op maat aan u als cliënt. Centraal bij hen staat het welzijn en de tevredenheid van de cliënt. Omdat zij op kleine schaal opereren krijgt u de persoonlijke aandacht waar u recht op heeft en kunnen zij écht maatwerk leveren.

Waarom Local Internet?

Bias Quality Care heeft voor Local Internet gekozen, omdat Local Internet de juiste look and feel aan de website kon geven die zij wenste.
 
“Local Internet is zeer vriendelijk en meedenkend met mij geweest voor de nieuwe website. Voor vragen kon ik altijd terecht en ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Voorheen zag ik mijn website als een “doorn in het oog” en schaamde ik mij hiervoor. Hier moest verandering in komen en heb ik gekozen voor Local Internet. Het contact vooraf was zeer fijn en zij gaven mij het vertrouwen om mijn wensen te vertalen in een nieuwe website. Nu kan ik met trots mijn website presenteren naar de buitenwereld! Mijn wensen zijn super vertaald. Geen schaamte meer, maar volle trots! ” – Dhr. de Vries

Vrijblijvend contact & advies