KozijntopperAllin in het kort..

KozijntopperAllin is een bedrijf wat zich bezig houdt met het leveren en plaatsen van hoogwaardige kozijnen. Alle soorten kozijnen worden door hun geproduceerd geleverd en geplaatst, of het nu gaat om Hard hout, Aluminium- of Kunststofkozijnen.
 

Dankzij hun decennia lange ervaring in het produceren, leveren en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige kozijnen, kunnen zij u een product op maat aanbieden voor een concurrerende prijs.

Waarom Local Internet?

KozijntopperAllin heeft voor Local Internet gekozen, omdat Local Internet de website op maat kon maken met een nieuwe moderne uitstraling.

“Via een e-mail van Local Internet kreeg ik een aantal tips om mijn producten te promoten. Samen met de accountmanager had ik destijds een fijn telefoongesprek. Ik was namelijk al een paar jaar ontevreden met mijn website. Ik heb toen samen met Local Internet er naar gekeken en wij hadden meteen een klik met elkaar. Het proces verliep prima en Local Internet denkt ook met mij mee. Buiten de goede oplevering van de website geven zij mij ook bruikbare tips! De website wordt al goed gevonden en de aanvragen komen al binnen.” – Pieter van Dam


Vrijblijvend contact & advies