Perfect Partners in het kort..

Perfect Partners administratie consulenten is een landelijk opererend netwerk dat via zelfstandige regionale kantoren werkt. Perfect Partners Alphen aan den Rijn is, zoals de naam al doet vermoeden, onderdeel van dit netwerk. De kleinschalige opzet van ons kantoor zorgt voor een ongedwongen sfeer en aangename tarieven terwijl er mede door het netwerk enorm veel know-how en kennis aanwezig is. Daarnaast zijn we gecertificeerd Belasting Consulent geregistreerd bij het Register van Belastingadviseurs. Veel kennis voor een concurrerende prijs dus! Perfect Partners richt zich pijlen voornamelijk op het Midden- en Kleinbedrijf in de regio rond Alphen aan den Rijn en Leiden maar behoort u niet tot deze groep en heeft u toch vragen, dan bent u bij ons natuurlijk ook van harte welkom. Tot onze clientèle behoren bedrijven uit tal van verschillende bedrijfstakken. Van aannemers tot kapsalons en van trendy kledingwinkels tot aan tuincentra, in elke bedrijfstak zijn we thuis.

Waarom Local Internet?

Bij Local Internet is communicatie erg belangrijk. Met Perfect Partners heeft Local Internet, dankzij een goede communicatie verloop, een goed product kunnen opleveren. Local Internet geeft naar aanleiding van de wensen en behoeftes van klanten ook persoonlijk advies.
“Bij Local Internet hadden wij een persoonlijk contact, wat voor ons erg fijn was. Zo hadden we een samenwerking met professionele mensen, die verstand hebben van zaken. Naast het toepassen van onze wensen en doelstellingen, heeft Local Internet ons persoonlijk advies gegeven over de punten die voor ons belangrijk waren.”

Vrijblijvend contact & advies