P.H.O-Onderhoud in het kort..

P.H.O-onderhoud is een zelfstandig totaal onderhouds- en Schilders bedrijf. Wij richten ons zowel Op de particuliere sector als zakelijke markt . Ook werken wij voor Vve beheer en vastgoed. U kunt bij ons terecht voor diverse aannemers- en onderhoudswerkzaamheden voor in, op en rond Uw huis of bedrijfspand. Ons aanbod bestaat uit Totaal Onderhoud, Betonreparatie & vloer coatings, schilderwerk en diverse renovatie en onderhoudswerken. Wij zijn nu ook gecertificeerd Sigma Flexidur Hout renovatie specialist met een unieke 10 jaar garantie en Sikkens Quality painter, hiermee kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Een persoonlijke en professionele aanpak staan bij ons voorop. Daarom wordt er geïnvesteerd in scholing zodat wij te werk gaan met de juiste kennis en de nieuwste technieken.

Waarom Local Internet?

P.H.O. heeft voor Local Internet gekozen voor een vast aanspreekpunt. Bij Local Internet wordt van A tot Z alles voor de klant geregeld. Zo hebben klanten geen verschillende aanspreekpunten, maar alles onder 1 dak.
“Het is gemakkelijk voor ons dat alles onder één dak is. Zo heb je niet te maken met verschillende partijen, maar heb je een vast aanspreekpunt. Dat werkt prettig, zo besparen wij veel tijd om onze eigen zaken te doen.”

Vrijblijvend contact & advies