Setah Solutions in het kort..

Setah Solutions is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in machines t.b.v. de stroopwafelindustrie. Wij ontwerpen, begeleiden en repareren de productielijnen van stroopwafels en stroopkoeken. Jarenlang onderzoek in het doseren van stroop heeft ons tot specialist van dit medium gemaakt. Wij zijn al meer dan 30 jaar werkzaam in de stroopwafelwereld. Setah Solutions adviseert stroopwafelbakkerijen en andere bakkerijen bij de aankoop en bouw van wafelmachines. Wij ontwerpen, installeren, begeleiden en repareren om het productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat kwaliteitsproducten verkoopt voorzien van goed advies, en een aantrekkelijke prijs.

Waarom Local Internet?

Setah Solutions heeft gekozen voor de deskundigheid van Local Internet. Local Internet heeft niet alleen een nieuwe website gemaakt voor Setah Solutions, maar ook gekeken voor online beter vindbaarheid. Setah Solutions heeft nu een website die ook conversie verhogend is.
“Deskundigheid! Local Internet weet waar ze het over hebben, denkt met ons mee en daar door hadden wij een prettige samenwerking. Dankzij de deskundigheid van Local Internet is onze website naar voren gekomen, zowel fysiek als bij zoekmachines. Hierdoor is onze verkoop ook gestegen!”

Vrijblijvend contact & advies