Klant tevredenheid leidt tot hogere conversie

Laat uw ambassadeurs voor U werken

Internetbeoordelingen zijn inmiddels gemeengoed voor o.a. hotels en producten. De mening van andere gebruikers zijn zeer belangrijk geworden om erachter te komen of iets leuk of goed was. Steeds meer bedrijven starten daarom met beoordelingen opbouwen. Het levert hen immers meer omzet op. Dus laat ook uw ambassadeurs voor u werken!

Verbeter uw online reputatie met uw reviews op Allebedrijvenin
Dit product wordt u aangeboden via ons Allebedrijvenin netwerk

De reviewmeter

Deze tool helpt uw bedrijf om snel en eenvoudig vele klantbeoordelingen op te bouwen. De reviewmeter wordt geplaatst op uw website d.m.v. een simpele code die in 5 minuten op uw website wordt geïnstalleerd. Vanaf nu kunt u nieuwe bezoekers overtuigen door het beoordelingscijfer van uw klanten te laten zien. Zo zullen zij zich vertrouwd voelen en sneller over gaan tot de aanschaf van uw product of dienst.

De reviewmeter toont uw actuele klantbeoordelingen en helpt reviews opbouwen

De voordelen van een Reviewmeter

Ruim 2 miljoen online vergelijkers
Ruim 2 miljoen vergelijkers
Snel en simpel reviews opbouwen
Snel en simpel reviews opbouwen
Laat uw klanten spreken
Laat uw klanten spreken
Goed voor zoekmachines
Goed voor zoekmachines

Beter gevonden worden door klantbeoordelingen

Google houdt steeds meer rekening met de reputatie van bedrijven in haar zoekmachine. Deze zoekmachine ranked en waardeert bedrijven hoger in de zoekmachine die bezig zijn met hun reputatie en onafhankelijke reviews vergaren op hun website. Daarom heeft Allebedrijvenin deze tool speciaal voor bedrijven ontwikkeld die inzien dat reviews belangrijk zijn voor potentiële klanten en op deze manier omzet kan genereerd. Wij zorgen ervoor dat u alle tools ontvangt om in een korte periode beoordelingen te verzamelen. Vervolgens helpen wij u om de Reviewmeter op uw website te plaatsen. Zo kunnen uw bezoekers zien dat u kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Bekijk de mogelijkheden

Reviewmeter

In 3 stappen klantbeoordelingen vergaren

Plaats widget

1. Plaats de widget op uw website

Wij verzorgen de opmaak van uw reviewmeter in de gewenste kleuren van uw huisstijl. De installatie kost in de meeste gevallen slechts 5 minuten.

Nodig uw klanten uit

2. Nodig uw klanten uit

Vanaf nu kunt u bestaande klanten en nieuwe klanten uitnodigen om een beoordeling over u te schrijven.

Straal vertrouwen uit

3. Straal vertrouwen uit

Na dat uw ambassadeurs voor u het werk hebben gedaan kunt u aan nieuwe potentiële klanten laten zien dat zij uw bedrijf moeten kiezen voor uw dienst of product.

Bekijk de mogelijkheden

Klantervaringen

reverentie

Mevr. J. Stultiens | Kantoorstempels.nl

“Zelfs in de vakantieperiode, waarin wij normaal gesproken een duidelijke daling zien in het aantal bezoekers, hebben wij dankzij de reviews via Allebedrijvenin een zichtbare stijging waargenomen. Dankzij de positieve reviews nemen potentiële klanten eerder contact met ons op.”

Dhr. R. Varisco | Dropwinkel.eu

“Met Allebedrijvenin heb ik altijd zeer prettig contact. Dankzij de reviewmeter is mijn vindbaarheid verbeterd. Dit zorgt voor meer bezoekers en bestellingen op onze website. ”
reverentie

Vrijblijvend contact & advies

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Vrijblijvend advies