SEO is een proces waarin het bereiken van hoge posities in Google centraal staat. Google voert regelmatig updates door, waardoor je als ondernemer altijd alert moet zijn op nieuwe trends. Een voorbeeld van een nieuwe kans op meer omzet is bijvoorbeeld het opstellen van een artikelplan.

Het internet staat vol met tips en trucs om SEO zelf te doen, maar helaas staat men niet altijd stil bij de risico’s.

 


SEO verkeerd toepassen

Als SEO op de verkeerde manier wordt toegepast loopt u het risico dat uw website posities in Google verliest of dat uw website volledig uit de zoekmachine verdwijnt. Verschillende oorzaken spelen een rol:
 

 • Foute links op uw website
 • Foute links naar uw website
 • Onlogische structuren
 • Irrelevante of duplicate content

  Het toepassen van SEO is een vak dat u alleen met vallen en opstaan leert. Wanneer u een fout maakt kan dit maanden tot jaren invloed hebben op de ranking van uw website. In totaal spelen er meer dan 200 factoren een rol voor uw positie in Google.

  SEO zelf doen kan voor veel frustratie leiden...

  SEO zelf doen kan voor veel frustratie zorgen…  Kiest u ervoor om SEO zelf te doen? Of houdt u de risico’s beheersbaar en huurt u deze kennis het liefst in? In dit artikel wordt het van beide kanten belicht.

   


  SEO zelf doen

  Wanneer u zelf SEO wilt doen is het belangrijk om te begrijpen op welke online markt en klanten u zich richt. Ontdek op welke manier uw klanten zich op het internet gedragen en pas daar een strategie op toe.

  Zoekwoordenonderzoek via Google geeft inzicht in het zoekgedrag van uw publiek. Het juiste onderzoek leert u op welke zoekwoorden u zich het best kunt focussen en hoe u meer verkeer op uw website ontvangt.

  Onderzoek maakt het mogelijk om een succesvolle SEO strategie toe te passen. De combinatie van linkbuilding, technische optimalisatie en content marketing geeft vervolgens een positieve invloed op uw posities als dit goed wordt gedaan. Jeux de hasard gratuit casino.

   


  SEO uitbesteden: de voordelen

  Het uitbesteden van SEO geeft de volgende voordelen:

 • Artikelplan op maat gemaakt
  Google hecht steeds meer waarde aan waardevolle content op websites. Om ondernemers hierbij te helpen biedt Local Internet een artikelplan. In dit artikelplan onderzoeken wij de meest interessante onderwerpen om content over te schrijven. Tevens verzorgen wij deze content, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

 • De risico’s worden beheerst door een partij met ervaring
  Het verkeerd toepassen van zoekmachineoptimalisatie heeft een negatief effect op uw posities in Google. Een SEO-bedrijf is instaat om de risico’s te beheersen en creëert de optimale situatie om hoog in Google te scoren.

 • U heeft geen omkijken naar de SEO van uw website
  Het vereist tijd om bezig te zijn met het proces van SEO. Een SEO-bedrijf is instaat om alle resultaten te meten en daarop doelgericht actie te ondernemen. Maandelijks wordt de status van uw website verbeterd en zullen uw posities in Google geleidelijk stijgen.

  SEO uitbesteden

  Door SEO uit te besteden heeft u meer tijd voor andere dingen. • Alle eisen van Google en andere zoekmachines worden in de gaten gehouden
  Google verandert af en toe het algoritme en daarmee de regels waarmee uw website gekeurd wordt. Een SEO-bedrijf voorziet welke kant dit opgaat en kan op basis daarvan uw website inrichten en linkbuilding toepassen. U heeft hier geen omkijken naar en loopt vooruit op de feiten in plaats van er achteraan. Een SEO-bedrijf heeft een breed portfolio waarop alle technieken worden getest en daardoor bestaat er inzicht in wat wel en niet werkt. Het is moeilijk om conclusies te trekken wanneer u één of enkele websites heeft.

   


  SEO uitbesteden bij Local Internet

  Wilt u gevonden worden op de hoogst mogelijke positie in Google? Dan staan de zoekmachine specialisten van Local Internet klaar om u van dienst te zijn. Inmiddels is er meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd in het verbeteren van websites. De online posities van vele klanten is verbeterd en dat leidde tot honderden nieuwe klanten voor hen.

  Local Internet ziet dat steeds meer bedrijven SEO zelf doen en vaak leidt dat niet tot de gewenste en zelfs negatieve resultaten. Om te scoren in Google is er ervaring en een doelbewuste strategie noodzakelijk.

  Local Internet helpt u graag bij:

  Artikelplan
  Keyword en website analyse
  Sterke linkbuilding
  SEO teksten


   

   
  Auteur:
  Auteur Massimo Gagliotti